ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

KG
Ο Στράτος Καγιόπουλος, που είναι επικεφαλής της "SKdeco", σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύτηκε στη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.

Γεννήθηκε το 1965 στα Άνω Πορόϊα Σερρών, ταξίδεψε και έζησε σε Ευρωπαϊκές χώρες, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Πριν χαράξει τη δική του ξεχωριστή επαγγελματική πορεία συνεργάστηκε με γνωστούς διακοσμητές και αρχιτέκτονες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις.

Από το 1993 διατηρεί ιδιόκτητο γραφείο, τα πρώτα χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατόπιν ακολουθώντας το αναπτυξιακό ρεύμα της εποχής στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Την περίοδο 1995-2000 εργάστηκε κυρίως στη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, παραδοσιακών ξενώνων, εμπορικώv καταστημάτων, χώρων εστίασης και cafe, διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, σε διάφορες περιοχές της χώρας.Αθήνα, Πάτρα, Μυτιλήνη, Ξάνθη, Σέρρες, Κοζάνη, Γρεβενά, Χαλκιδική, Ιωάννινα, Άρτα, Κεφαλλονιά, Χανιά,είναι ορισμένες από τις περιοχές που έχει "μετοικήσει" κατά καιρούς για τις ανάγκες της επαγγελματικής του ενασχόλησης.

Από το 2010 η "SKdeco" και οι Συνεργάτες της επεκτάθηκαν σε μεγαλύτερες προκλήσεις : σε εκδόσεις οικοδομικών αδειών, σε αρχιτεκτονικές επεμβάσεις, σε ολοκληρωμένες προτάσεις μελέτης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με εφαρμογή νέων υλικών που έχουν φέρει επανάσταση στον κατασκευαστικό τομέα.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια η "SKdeco" και οι Συνεργάτες της, λαμβάνοντας τα μηνύματα των καιρών και της οικονομικής ύφεσης, έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αποφεύγοντας όμως τις παγίδες της αισθητικής υποβάθμισης.